Regioraad Rotterdam Rijnmond

Regioraad Rotterdam Rijnmond bestaat uit ouders, familie of vertegenwoordigers van cliënten. Zij komen op voor de belangen van cliënten in de regio Rotterdam Rijnmond.

Wat doet de Regioraad Rotterdam Rijnmond?

De Regioraad komt op voor de belangen van cliënten en denkt ook mee met de Centrale Cliëntenraad over adviesvragen die binnenkomen vanuit de Raad van Bestuur van ASVZ. De Regioraad werkt met werkgroepen voor verschillende thema’s.

De leden van de Regioraden bezoeken regelmatig woningen en dagbestedingslocaties. Ze gaan dan in gesprek met cliënten, verwanten en medewerkers. Op die manier horen ze wat er leeft op een groep. Verder vergadert de Regioraad Rotterdam Rijnmond ongeveer vijf keer per jaar. Bij deze vergadering zijn meestal ook één of twee sectormanagers aanwezig.  

Wij zoeken nieuwe leden. Denkt u met ons mee?

Meer informatie of aanmelden? Klik hier.

Contact

Heeft u een vraag aan de Regioraad Rotterdam Rijnmond? Of wilt u meer informatie of vrijblijvend een vergadering bijwonen? Dan kunt u uiteraard contact opnemen. U kunt ook uw mailadres aan de raad doorgeven, zodat wij u de nieuwsbrief van de raad kunnen doorsturen. Bertine Weeda is bereikbaar op: