Regioraad Waardenland

Regioraad Waardenland bestaat uit ouders, familie of vertegenwoordigers van cliënten. Zij komen op voor de belangen van cliënten in de regio Sliedrecht, Dordrecht, Gorinchem en Leerdam.

Wat doet de Regioraad Waardenland?

De Regioraad komt op voor de belangen van cliënten en denkt ook mee met de Centrale Cliëntenraad over adviesvragen die binnenkomen vanuit de Raad van Bestuur van ASVZ. De Regioraad werkt met werkgroepen voor verschillende thema’s.

De leden van de Regioraden bezoeken regelmatig woningen en dagbestedingslocaties. Ze gaan dan in gesprek met cliënten, verwanten en medewerkers. Op die manier horen ze wat er leeft op een groep. Verder vergadert de Regioraad Waardenland ongeveer vier keer per jaar. Bij deze vergadering zijn meestal ook één of twee sectormanagers aanwezig.  

Meer weten over Regioraad Waardenland?

Hieronder vindt u meer informatie over Regioraad Waardenland.

Download Lees voor

Locaties

Download Lees voor

Nieuwsbrief nummer 3 2022

Download Lees voor

Nieuwsbrief nummer 2 2022

Download Lees voor

Nieuwsbrief nummer 1 2022

Download Lees voor

Jaarplan 2022

Download Lees voor

Jaarverslag 2021

Download Lees voor

Jaarplan 2021

Wij zoeken nieuwe leden. Denkt u met ons mee?

Meer informatie of aanmelden? Klik hier.

Contact

Heeft u een vraag aan de Regioraad Waardenland? Of wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard contact opnemen. U kunt ook uw mailadres aan de raad doorgeven, zodat wij u de nieuwsbrief van de raad kunnen doorsturen. Diana Gort is bereikbaar op: