Ontdek de zorg bij ASVZ

Wil jij het werk voor mensen met een verstandelijke beperking zelf ervaren? Bezoek ons online tijdens de ontdek de zorg week in maart.

Doe je mee?

Tijdens de week van 22 tot en met 27 maart ben je van harte welkom bij ASVZ. Helaas deze keer niet op locaties zelf, maar door middel van films, take-overs op Instagram en via online sessies kan je vragen stellen aan onze recruiters. Meld je aan via recruitment@asvz.nl om deel te nemen aan deze interactieve vragensessies.

Programma ontdek de zorg bij ASVZ - online

Van 22 tot en met 27 maart kun je online terecht bij ASVZ voor de ontdek de zorg-week. Elke dag staat er een andere functie of doelgroep centraal en kan je via een digitale vragensessie al je vragen kwijt aan een van onze recruiters. Aanmelden kan via recruitment@asvz.nl en kijk verder op deze pagina voor het programma.

Van 16.00 tot 17.00 uur staan we voor je klaar om online al je vragen te beantwoorden over werken met de doelgroep met een lichte verstandelijke beperking. Meld je aan via recruitment@asvz.nl

Via Instagram nemen we je mee voor een kijkje op een woning met bewoners met een lichte verstandelijke beperking.

Op Instagram laat teamleider Ilse je meer zien van haar werkdag. Teamleider bij ASVZ is een veelzijdige functie van meewerken op de groep en ervoor zorgen dat je team goed functioneert.

Van 16.00 tot 17.00 uur kan je via een live-sessie vragen stellen aan Ilse over werken bij ASVZ en de mogelijkheden. Meld je aan via recruitment@asvz.nl.

Op ons YouTube-kanaal vind je een mooie video over werken op een woning met bewoners met EVMB. 

Van 16.00 tot 17.00 uur zit er weer een recruiter klaar om online al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de mogelijkheden van het werken bij ASVZ. Meld je aan via recruitment@asvz.nl

Om 9.00 uur zitten de eerste recruiters klaar om online al je vragen te beantwoorden over de functie verpleegkundige bij ASVZ. De vragensessie duur tot 10.00 uur. Meld je aan via recruitment@asvz.nl.

Bekijk ook meteen de vlog over deze leuke functie.

Van 16.00 tot 17.00 uur kan je al je vragen stellen over werken bij Ondersteuning Thuis. Mensen die zelfstandig wonen, maar wel begeleiding en ondersteuning krijgen van ASVZ. Meld je aan voor deze online vragensessie via recuitment@asvz.nl

Meer weten? Bekijk deze video over werken bij Ondersteuning Thuis.

Werken als persoonlijk begeleider bij ASVZ kan je met verschillende doelgroepen.

Van 16.00 tot 17.00 uur kan je online in gesprek met onze recruiters die je alles over deze functie kunnen vertellen. Meld je aan via recruitment@asvz.nl.

Bekijk vooral ook deze vlog gemaakt op een woning in Sliedrecht. Of misschien past werken bij een ouderinitiatief wel meer bij je? Of intensieve begeleiding?

Nu al meer weten over werken bij ASVZ?

www.werkenbijasvz.nl