Spreekbeurt ASVZ

Wat leuk dat je een spreekbeurt of werkstuk maakt over de verstandelijk gehandicaptenzorg. Een project voor school, zeker een spreekbeurt, is altijd een beetje spannend. Daarom hebben wij een pakket voor je gemaakt waarmee jij zo de boel in elkaar zet!

Alles voor een aansprekende spreekbeurt

Op deze pagina vind je veel informatie over de gehandicaptenzorg in zijn algemeenheid en over ASVZ in het bijzonder. Je kunt dit gebruiken om een flitsende spreekbeurt in elkaar te zetten. Of om een leuk werkstuk mee te maken over wat je doet als je binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg werkzaam bent. Er is zelfs een quiz waarmee je kunt testen wat je klasgenoten er allemaal over weten. Wil je ook nog wat folders en uitdeelmaterialen meenemen? Vraag dit dan op tijd aan bij talentontwikkeling@asvz.nl. 

_afi1009.jpg

Veel plezier!

Hieronder kun je de spreekbeurt downloaden. Je kunt zelf bepalen welke stukken van de tekst je wilt gebruiken. Er staan diverse links naar YouTube filmpjes in. Ook hebben we tips voor je op een rijtje gezet om er een mooi verhaal van te maken. Maar het allerbelangrijkste is om je eigen creativiteit te gebruiken.

Download Lees voor

Spreekbeurt gehandicapten zorg

Download

Powerpoint presentatie (foto's)