Superhelpers

Iedereen kan iets betekenen voor een ander. Ook mensen met een verstandelijke beperking. Superhelpers zijn cliënten van ASVZ die vrijwilligerswerk doen binnen en buiten ASVZ.

Superhelpers doen vrijwilligerswerk

Het werk als Superhelper betekent veel voor mensen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij ook iets betekenen voor anderen. Het versterkt bij hen het gevoel "Ik mag er bij zijn" en "Ik doe ertoe". Superhelpers doen vrijwilligerswerk bij ASVZ, bejaardentehuizen, verenigingen en/of bij mensen thuis.

Superhelper Gera op woning.jpg

Gezocht: Superhelpers

Wil jij iets voor een ander betekenen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Superhelper doe je vrijwilligerswerk binnen en buiten ASVZ. Je kunt bijvoorbeeld de hond uitlaten voor iemand uit de wijk. Samen wandelen met een cliënt in een rolstoel. Of op een ASVZ-woning helpen door te koken. Of met de bewoners een spelletje te doen. Er is veel mogelijk!

 

Wil jij Superhelper worden? Stuur dan een mail.

Gezocht: aanvragen hulp

Kunt u extra hulp gebruiken?
Of vindt u het gezellig als er iemand bij u langs komt?

De Superhelpers staan voor u klaar. Zij doen ook vrijwilligerswerk bij bejaardentehuizen en verenigingen. Heeft u interesse? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. Ook als u iemand kent die de hulp van de Superhelpers kunt gebruiken. 

 

Kunt u een Superhelper gebruiken? Stuur dan een mail.
Boodschappen doen als Superhelper.jpg

Contact opnemen?

De Superhelpers van ASVZ zijn actief in drie regio's:

Sliedrecht

06 - 22 77 85 55

Leerdam

06 - 20 28 66 75

Udenhout

06 - 48 13 13 79
Mandy en Gera.jpg

Superhelpers in de praktijk

Voor de cliënten en begeleiders op Touwbaan 15 is Superhelper Gera (33) een lot uit de loterij. Vijf dagen per week zet ze zich met veel liefde en enthousiasme in om de bewoners een fijne dag te bezorgen. 

‘Het idee was dat Gera ons zou komen helpen met de huishoudelijke taken’, vertelt persoonlijk begeleider Mandy. ‘Maar we merkten al snel dat Gera’s hart bij de bewoners ligt. Stapje voor stapje zijn we die taken daarom gaan uitbreiden. Gera doet geen zorgtaken, maar wel alles daar omheen. Ik zie haar ook echt als een collega, ze is onze topper!’  

Lees het inspirerende verhaal van Gera en Mandy

Gezocht: Superhelpers en aanvragen hulp!

Meld je aan en stuur ons een mail.