Superhelpers

Iedereen kan iets betekenen voor een ander. Ook mensen met een verstandelijke beperking. Superhelpers zijn mensen met een verstandelijke beperking die vrijwilligerswerk doen.

Superhelpers

Het werk als Superhelper betekent veel voor mensen met een verstandelijke beperking. Het versterkt bij hen het gevoel “ik mag er zijn” en ‘’ik doe ertoe’’. Superhelpers doen vrijwilligerswerk bij verenigingen, in bejaardentehuizen en/of bij mensen thuis.

Gezocht: Superhelpers

Zou jij bijvoorbeeld een boodschap voor een oudere man of vrouw willen doen? Of vind je het leuk om bij een bejaardentehuis te helpen in de tuin? Of wil je binnen ASVZ iets voor een ander betekenen door bijvoorbeeld een rolstoel te duwen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Gezocht: aanvragen hulp

Kunt u extra hulp gebruiken? Of vindt u het gezellig als er iemand bij u langs komt? De Superhelpers staan voor u klaar. Heeft u interesse? Neem contact met ons op en dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Superhelpers contact

Superhelpers van ASVZ zijn actief in 3 regio's:

Sliedrecht

06 105 561 88.

Leerdam

06-20 28 66 75

Udenhout

06-12 14 40 87
foto ton de bruin.jpg

Superhelpers gemeente Sliedrecht

Inwoners, ondernemers en organisaties leveren in Sliedrecht allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de gemeente. Om Sliedrecht steeds socialer, mooier en gezelliger te maken, geeft de gemeente graag ruimte aan ideeën en initiatieven uit het dorp.

Interview met Leanne van den Dool over het initiatief Superhelpers

Superhelper Stefenie over haar vrijwilligerswerk

Op een locatie waar cliënten wonen met een intensieve zorgvraag zijn extra handen altijd welkom.
Vandaar dat superhelper Stefenie elke dinsdag het team komt versterken. Ze is 24 jaar en woont met
nog vijf anderen op de Prickwaert in Sliedrecht.

Haar verhaal in Aanzet
Foto Superhelper en client Aanzet nr 2 2017_z goedkeuring.PNG