Werken bij ASVZ

Elke cliënt de beste zorg en dienstverlening bieden. Daar doe je het voor bij ASVZ. We streven naar maatwerk in onze begeleiding en ondersteuning.

ASVZ een betrokken werkgever

We doen dit graag met vakbekwame, enthousiaste en betrokken medewerkers. We investeren dan ook veel in de kwaliteit van onze mensen. Innovatie van onze zorg en dienstverlening vinden we belangrijk. Onze woon- en werkgroepen zijn kleinschalig opgezet en kennen een sterke regionale binding. Tegelijkertijd kun je als medewerker van ASVZ profiteren van de mogelijkheden die een grote organisatie te bieden heeft.

Direct door naar

werkenbijasvz.nl

Beste werkgever keurmerk 2017-2018

ASVZ heeft een medewerkersonderzoek uitgevoerd waar goed werkgeverschap onderdeel van was. De Beste Werkgevers Score is hiervan het resultaat, hieronder vergeleken met het gemiddelde van Gehandicaptenzorg. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. ASVZ scoort een 7.71 ten opzichte van een 6.99, gemiddelde van Gehandicaptenzorg.

BW-3ster WEB.png