Werken bij ASVZ

Elke cliënt de beste zorg en dienstverlening bieden. Daar doe je het voor bij ASVZ. We streven naar maatwerk in onze begeleiding en ondersteuning.

ASVZ een betrokken werkgever

We doen dit graag met vakbekwame, enthousiaste en betrokken medewerkers. We investeren dan ook veel in de kwaliteit van onze mensen. Innovatie van onze zorg en dienstverlening vinden we belangrijk. Onze woon- en werkgroepen zijn kleinschalig opgezet en kennen een sterke regionale binding. Tegelijkertijd kun je als medewerker van ASVZ profiteren van de mogelijkheden die een grote organisatie te bieden heeft.

Direct door naar

werkenbijasvz.nl

ASVZ World class work place 2021 keurmerk

Het onderzoek is gericht op betrokkenheid, bevlogenheid, werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid. Op alle thema’s heeft ASVZ hoger gescoord dan de scores uit het onderzoek in 2017 en ook hoger dan bij vergelijkbare organisaties. Vooral werkplezier en ruimte voor ontwikkeling en groei worden aangemerkt als zeer positief. Op basis van de resultaten op het gebied van werkgeverschap heeft ASVZ zelfs het World class Work place keurmerk ontvangen. We zijn hier met z’n allen enorm trots op!

Natuurlijk geeft het onderzoek ook aanknopingspunten om van te leren en is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat we de trotspunten behouden.

world-class-workplace-2021-earn-the-label-3x2-1.png