Voor cliënten

Ben je cliënt van ASVZ? Dan vind je hier informatie die belangrijk voor jou kan zijn.

Informatie voor cliënten

Je vindt op deze pagina informatie over wat je moet doen als je een klacht hebt. Of over de huisregels. Je kunt de folders op deze pagina lezen. Of een filmpje bekijken. Natuurlijk kun je je begeleider vragen om je te helpen als je de informatie niet kunt vinden.

ASVZ Portret Vertrouwenspersonen_03-07-2018-9160.jpg (1)

Cliëntvertrouwenspersoon

Danielle Brinkers, Anja van der Leij en Henk Moerenhout zijn cliëntvertrouwenspersoon voor cliënten van ASVZ. Je kunt bij hen terecht als je een klacht of een probleem hebt en er zelf niet uit komt. Je kunt bellen, whatsappen of mailen met een cliëntvertrouwenspersoon.

Bekijk ook het filmpje:

http://bit.ly/ASVZ-cliëntvertrouwenspersoon 

We hebben begeleiding nodig. Zo simpel is het. En dat moet goed gebeuren. Het belangrijkste vind ik dat we goed verzorgd worden. En daarmee bedoel ik: dat we niet alleen komen te staan. We moeten zuinig op elkaar zijn.

Femke cliënt
Overleg.jpg

Medezeggenschap

Zeggenschap is een basaal recht van ieder mens, medezeggenschap is hiervan een vanzelfsprekend gevolg. Cliënten moeten kunnen meedenken, meepraten en meebeslissen. Participatie door cliënten zelf is dan ook, waar mogelijk, het primaire doel.

Lees meer op de pagina medezeggenschap.

Heb je een klacht?

Je kunt terecht bij de klachtenfunctionaris als je een klacht hebt. De klachtenfunctionaris bekijkt jouw klacht serieus en kan je helpen om een oplossing te vinden. Je hebt immers nooit zomaar een klacht over iets of iemand. Ook andere mensen die te maken hebben met jouw klacht kunnen hun verhaal vertellen aan de klachtenfunctionaris.

Een klachtenfunctionaris kiest geen partij voor iemand. Wat jij vertelt is net zo belangrijk als het verhaal van de ander. De klachtenfunctionaris onderzoekt je klacht formeel. Dat staat beschreven in de klachtenregeling van ASVZ voor cliënten. Je kunt ook hier het beleidsdocument bekijken.

De klachtenfunctionaris voor cliënten van ASVZ is Liesbeth Donken. Je kunt haar bellen op telefoonnummer 06 – 57 13 20 04 of een e-mail sturen op e-mailadres: ldonken@asvz.nl. Je kunt een klacht indienen bij de klachtencommissie. In de klachtenregeling lees je hoe je dat kunt doen.

Bekijk ook het filmpje: http://bit.ly/ASVZ-klachten 

Liesbeth Doppen-.PNG

Bewonerstijdschrift ASVZ

Bewoners van ASVZ ontvangen vier keer per jaar een tijdschrift. In dit blad staat informatie die belangrijk is als je bij ASVZ woont, maar het bevat ook creatieve doe-activiteiten, verhalen van bewoners en oproepjes van cliënten die een maatje zoeken. Iedere bewoner ontvangt zijn eigen tijdschrift. Het blad is ook online te lezen en te beluisteren.